Reef

Newport Newport Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Jersey
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam Newport Tan
Merk product code CI37
Serie Newport
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Newport Teenslippers voor heren zijn gemaakt van vegan kunstleer, wat betekent dat ze diervriendelijk zijn en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling hebben. De slippers hebben een comfortabele jersey voering aan de binnenkant, waardoor ze zacht aanvoelen en je voeten de hele dag door verwend worden. De binnenzool is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede demping en ondersteuning bij elke stap die je zet. De rubberen zool biedt ook een uitstekende grip, zodat je zelfverzekerd kunt lopen, zelfs op gladde oppervlakken.

De Newport Teenslippers zijn van het bekende merk Reef, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze slippers is Newport Tan, een prachtige tint die perfect past bij elke zomeroutfit. Met de productcode CI37 weet je zeker dat je de juiste slippers hebt gekozen uit de Newport serie van Reef.

Deze slippers hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm, ideaal voor warme zomerdagen. Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt of gewoon relaxt bij het zwembad, de Newport Teenslippers zijn de perfecte keuze voor stijl en comfort.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies