Reef

Little Stargazer Prints Mermaids

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant PU
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Reef
Merk kleurnaam Mermaids
Merk product code CI4109
Serie Stargazer
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Little Stargazer Prints sandalen zijn perfect voor kinderen die dol zijn op avontuur en stijl. Deze sandalen, gemaakt van polyurethaan, bieden comfort en duurzaamheid voor actieve kindervoetjes. De binnenkant is gevoerd met PU-materiaal en de binnenzool is gemaakt van EVA voor extra demping en ondersteuning. De EVA-zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat kinderen veilig kunnen spelen en rennen.

Deze sandalen zijn van het merk Reef, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. Ze zijn onderdeel van de Stargazer serie en hebben een uniek ontwerp met mermaid kleuren. De merk kleurnaam "Mermaids" geeft de sandalen een speelse en magische uitstraling.

Met de elastische sluiting zijn deze sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm, perfect voor warme zomerdagen. Of het nu op het strand, in de speeltuin of tijdens een dagje uit is, de Little Stargazer Prints sandalen zijn de ideale keuze voor modieuze en avontuurlijke kinderen.

Deze sandalen hebben een merk product code van CI4109, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in onze collectie. Bestel vandaag nog een paar van deze trendy sandalen en laat je kind stralen als een echte ster!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies