Reef

Little Ahi Stripes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Watervriendelijk synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Jersey
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Reef
Merk kleurnaam Stripes
Merk product code CI4160
Serie Ahi
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Little Ahi van Reef de perfecte keuze! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn speciaal ontworpen voor kinderen.

De Little Ahi is gemaakt van watervriendelijk synthetisch materiaal, waardoor ze ideaal zijn voor zomerse avonturen aan het strand of bij het zwembad. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht jersey materiaal, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De binnenzool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en schokabsorberend materiaal dat de voeten van je kind de hele dag door ondersteunt.

De zool van de Little Ahi is ook gemaakt van EVA, waardoor de sandalen flexibel en duurzaam zijn. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs tijdens intensief gebruik.

De Little Ahi sandalen zijn afkomstig van het bekende merk Reef, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. Deze specifieke variant heeft de kleurnaam "Stripes" en de productcode "CI4160".

De Little Ahi behoort tot de Ahi serie en heeft een elastische sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De sandalen hebben een open neus, waardoor de voeten van je kind koel en geventileerd blijven, zelfs op warme zomerdagen.

Met de Little Ahi sandalen van Reef kan je kind comfortabel en in stijl genieten van de zomer. Bestel ze vandaag nog en maak je kind blij met deze trendy sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies