Reef

Kids Stargazer Prints Stripes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant PU
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam Stripes
Merk product code CI4038
Serie Stargazer
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Kids Stargazer Prints zijn perfect voor jonge fashionista's die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle teenslippers. Deze slippers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal. De binnenkant van de slippers is bekleed met PU, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel aan de voeten.

De binnenzool van de Kids Stargazer Prints is gemaakt van rubber, waardoor deze slippers extra demping en ondersteuning bieden tijdens het lopen. De rubberen zool zorgt ook voor een goede grip, zodat kinderen veilig kunnen rondlopen, zelfs op gladde oppervlakken.

Deze trendy teenslippers zijn van het bekende merk Reef, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleurnaam van deze slippers is "Stripes", wat perfect past bij de levendige persoonlijkheid van jonge fashionista's.

De Kids Stargazer Prints behoren tot de Stargazer serie van Reef, wat betekent dat ze een uniek en opvallend ontwerp hebben. Met hun open neus en geen sluiting zijn deze slippers gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor kinderen die altijd onderweg zijn.

Met de Kids Stargazer Prints kunnen kinderen comfortabel en in stijl genieten van de zomer. Deze trendy teenslippers zijn een must-have voor jonge fashionista's die willen stralen op het strand, bij het zwembad of tijdens een dagje uit. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen schitteren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies