Reef

Fanning Black/Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Watervriendelijk synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Jersey
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Reef
Merk kleurnaam Black/Silver
Merk product code RF0020
Serie Fanning
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor heren? Dan is de Fanning van Reef de perfecte keuze voor jou. Deze teenslippers zijn gemaakt van watervriendelijk synthetisch materiaal, waardoor ze ideaal zijn voor zowel strand- als zwembadgebruik. De binnenkant van de slippers is bekleed met zacht jersey materiaal, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De binnenzool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat schokken absorbeert en je voeten ondersteunt. De zool is ook gemaakt van EVA en biedt een goede grip op verschillende ondergronden.

De Fanning slippers zijn ontworpen door het bekende merk Reef, dat bekend staat om zijn kwalitatieve en stijlvolle producten. De kleurnaam van deze slippers is Black/Silver, wat zorgt voor een trendy en tijdloze uitstraling. De productcode van deze slippers is RF0020, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden. De Fanning serie biedt een ruime keuze aan modellen en kleuren, zodat er altijd een paar is dat bij jouw stijl past.

Deze teenslippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en zomerse uitstraling. Of je nu naar het strand gaat, een dagje bij het zwembad doorbrengt of gewoon casual wilt rondlopen, de Fanning slippers zijn de ideale keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl tijdens de warme zomermaanden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies