Reef

Fanning Slide Black/Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Watervriendelijk synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Jersey
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam Black/Silver
Merk product code CI36
Serie Fanning
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Fanning Slide is een trendy herenslipper van het merk Reef. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor de moderne man die op zoek is naar comfort en stijl.

De Fanning Slide is gemaakt van watervriendelijk synthetisch materiaal, waardoor hij ideaal is voor zowel strand- als zwembadgebruik. De binnenkant van de slipper is bekleed met zacht jersey materiaal, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De binnenzool is gemaakt van rubber, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het lopen.

De zool van de Fanning Slide is ook gemaakt van rubber, waardoor deze slipper een goede grip biedt op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt langs het strand of een terrasje pakt in de stad, met deze slipper loop je altijd comfortabel en stabiel.

De Fanning Slide is onderdeel van de populaire Fanning serie van Reef. Deze serie staat bekend om zijn trendy ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met de Fanning Slide ben je verzekerd van een modieuze uitstraling en duurzaamheid.

Deze slipper heeft geen sluiting en heeft een open neus, wat zorgt voor een luchtige en zomerse look. De kleur van de slipper is zwart/zilver, wat een stoere en moderne uitstraling geeft. De productcode van deze slipper is CI36.

Met de Fanning Slide van Reef ben je klaar voor de zomer. Bestel nu en geniet van comfort, stijl en kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies