Reef

Cushion Vista Hi Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled PET
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam Black
Merk product code RF0A3YP
Serie Cushion
Type hak Plateau
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Cushion Vista Hi is een trendy en comfortabele slipper voor dames. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor de modebewuste vrouw. Met zijn moderne uitstraling en duurzaamheid is deze slipper een must-have voor elke zomerse outfit.

Deze slipper is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Zowel de binnenkant als de binnenzool zijn gemaakt van gerecycled PET, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel aan je voeten.

De Cushion Vista Hi heeft een rubberen zool en rubberen hak, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimale grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt op het strand of een dagje gaat shoppen, deze slipper biedt de perfecte ondersteuning.

Deze slipper is van het merk Reef, een bekend merk dat staat voor kwaliteit en stijl. De kleur van de slipper is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Met de productcode RF0A3YP weet je zeker dat je de originele Cushion Vista Hi in handen hebt.

De Cushion Vista Hi behoort tot de Cushion-serie, wat betekent dat het een plateauhak heeft. Dit geeft je een beetje extra lengte en een trendy uitstraling. De slipper heeft geen sluiting, waardoor je hem gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

De open neus van deze slipper zorgt voor een luchtige en zomerse look. Je kunt je tenen vrij bewegen en genieten van het comfortabele gevoel van de Cushion Vista Hi.

Met de Cushion Vista Hi ben je klaar voor elke zomerse gelegenheid. Of je nu naar het strand gaat, een terrasje pakt of een dagje gaat winkelen, deze slipper biedt comfort, stijl en duurzaamheid in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies