Michael Kors Kids

Gage Iliena Vanilla/Gold Glitter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal zool EVA
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla/Gold Glitter
Merk product code MK100415
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor kinderen? Dan is de Gage Iliena van Michael Kors Kids de perfecte keuze! Deze teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De zool is gemaakt van EVA, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele pasvorm.

De Gage Iliena teenslippers hebben een trendy sleehak en een open neus, waardoor ze er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook heerlijk luchtig zijn. Ze hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De kleur van deze teenslippers is Vanilla/Gold Glitter, wat zorgt voor een speelse en opvallende uitstraling.

Met de Gage Iliena teenslippers van Michael Kors Kids kunnen kinderen de zomer in stijl doorbrengen. Of het nu voor een dagje strand, een zwembadfeestje of gewoon voor dagelijks gebruik is, deze teenslippers bieden het beste van comfort en fashion. De productcode van deze teenslippers is MK100415, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies