Lazamani

Mules Beads Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Lazamani
Merk kleurnaam Multi
Merk product code 75337
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Mules Beads zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle slides. Deze trendy schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig comfort.

De zool van de Mules Beads is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje naar het strand gaat, deze slides bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

De Mules Beads zijn van het merk Lazamani, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. Met hun multi kleurnaam voegen deze slides een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. Of je nu kiest voor een casual jeans of een zomerse jurk, deze slides zijn de ideale aanvulling op je garderobe.

Met hun open neus en geen sluiting zijn de Mules Beads gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe met veters of gespen, gewoon slippen en klaar! Dit maakt ze niet alleen praktisch, maar ook perfect voor warme zomerdagen waarop je snel de deur uit wilt.

De Mules Beads zijn de must-have slides voor elke fashion-forward dame. Met hun comfortabele pasvorm, hoogwaardige materialen en trendy design zullen ze zeker je nieuwe favoriete schoenen worden. Bestel vandaag nog en stap in stijl de zomer tegemoet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies