Ipanema

Ipanema Anatomic Lolita Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Flexpand
Materiaal binnenkant Flexpand
Materiaal zool Rubber
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Black
Merk product code IP 83140
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Ipanema Anatomic Lolita teenslippers een absolute must-have voor jou! Deze teenslippers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig Flexpand materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een flexibele en comfortabele pasvorm, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort.

De Ipanema Anatomic Lolita teenslippers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een wandeling maakt in de stad, met deze teenslippers loop je altijd stabiel en comfortabel. Het merk Ipanema staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en met de kleur Black voeg je een tijdloze en veelzijdige slipper toe aan je collectie.

Deze teenslippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus geeft je voeten voldoende ademruimte, waardoor je ook op warme dagen kunt genieten van frisse en comfortabele voeten. Met de Ipanema Anatomic Lolita teenslippers ben je klaar voor elke zomerse dag en voeg je een vleugje stijl toe aan je outfit.

Bestel nu de Ipanema Anatomic Lolita teenslippers en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze slippers te bieden hebben. Met de merkproductcode IP 83140 weet je zeker dat je een authentiek paar Ipanema teenslippers in handen hebt. Waar wacht je nog op? Maak je zomerse look compleet met deze trendy en comfortabele teenslippers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies