Ipanema

Classic Green/Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Flexpand
Materiaal binnenkant Flexpand
Materiaal zool Rubber
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Green/Beige
Merk product code IP 82883
Patroon Effen
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Classic Teenslippers van Ipanema zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van flexibel Flexpand-materiaal, bieden deze slippers een zachte en flexibele pasvorm voor dagelijks gebruik. De binnenkant is ook gemaakt van Flexpand, waardoor de slippers extra comfortabel zijn om te dragen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen en rennen.

Met het merk Ipanema weet je dat je kwaliteit en trendy ontwerpen krijgt. De Classic Teenslippers zijn verkrijgbaar in de kleur Green/Beige, wat een frisse en moderne uitstraling geeft. De productcode van deze slippers is IP 82883, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Classic Teenslippers hebben een effen patroon, waardoor ze veelzijdig zijn en bij elke outfit passen. Met geen sluiting en een open neus zijn deze slippers gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor kinderen die altijd onderweg zijn.

Geef je kinderen de beste combinatie van comfort en stijl met de Classic Teenslippers van Ipanema. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen genieten van zorgeloos plezier in de zomer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies