Ipanema

Class Wish Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Kunststof
Materiaal zool Kunststof
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Black
Merk product code IP 83201
Type sluiting Druksluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Class Wish sandaal van het merk Ipanema perfect voor jou! Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De kunststof zool biedt goede grip en ondersteuning, zodat jouw kind veilig kan spelen en rennen.

De Class Wish sandalen zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een trendy en tijdloze uitstraling. Het merk Ipanema staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze sandalen. De sandalen hebben een handige druksluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Daarnaast hebben ze een open neus, wat zorgt voor een luchtige en zomerse look.

Met de Class Wish sandalen van Ipanema kan jouw kind vol vertrouwen en in stijl de zomer tegemoet gaan. Bestel ze vandaag nog en laat jouw kind stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies