Ipanema

Class Wish Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Kunststof
Materiaal zool Kunststof
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Red
Merk product code IP 83201
Type sluiting Druksluiting
Vorm neus Open neus

De Class Wish sandalen van Ipanema zijn perfect voor kinderen die stijlvol en comfortabel willen rondlopen. Deze sandalen zijn gemaakt van polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en flexibiliteit. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van kunststof, waardoor ze zacht aanvoelen en de voeten van je kind goed ondersteunen. De kunststof zool biedt grip en stabiliteit, zodat je kind veilig kan spelen en rennen.

Deze sandalen zijn uitgevoerd in een opvallende rode kleur, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling. Het merk Ipanema staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. De sandalen hebben een druksluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus zorgt voor voldoende ventilatie en comfort, zelfs op warme zomerdagen.

Met de Class Wish sandalen van Ipanema kan je kind vol vertrouwen en in stijl de wereld verkennen. Deze sandalen zijn niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook modieus en trendy. Ze zijn perfect voor dagelijkse avonturen, speeltijd in de tuin of een dagje op het strand. Geef je kind het beste met deze geweldige sandalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies