Ipanema

Class Charm Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Kunststof
Materiaal zool Kunststof
Merk Ipanema
Merk kleurnaam Black
Merk product code IP 83203
Type sluiting Druksluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Class Charm van Ipanema de perfecte keuze! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn speciaal ontworpen voor kinderen.

De Class Charm sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van kunststof, waardoor ze zacht aanvoelen en geen irritatie veroorzaken. De kunststof zool biedt goede grip en ondersteuning tijdens het lopen.

Met het merk Ipanema weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Class Charm sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Black, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze sandalen is IP 83203, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

De Class Charm sandalen hebben een handige druksluiting, waardoor ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn. De open neus zorgt voor een luchtige en trendy uitstraling. Deze sandalen zijn perfect voor zonnige dagen, stranduitjes en andere zomerse avonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies