Havaianas

Top Baby Yoda Mini Me Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal PVC
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam Beige
Merk product code 4146092
Serie Top
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Top Baby Yoda Mini Me is een must-have voor kinderen die dol zijn op comfort en stijl. Deze Teenslippers van Havaianas zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je kinderen er lang van kunnen genieten.

Met de beige kleur en het unieke Baby Yoda-design zijn deze slippers een echte eyecatcher. Het merk Havaianas staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze Top Baby Yoda Mini Me is daar geen uitzondering op. De open neus en het ontbreken van een sluiting zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele pasvorm.

Of het nu voor een dagje strand, een zwembadfeestje of gewoon voor thuis is, deze Teenslippers zijn de perfecte keuze. Ze zijn niet alleen comfortabel, maar ook modieus en geschikt voor elke gelegenheid. Met de productcode 4146092 en de serie "Top" weet je dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Geef je kinderen de beste slippers die er zijn en laat ze genieten van het comfort en de stijl van de Top Baby Yoda Mini Me. Bestel ze vandaag nog en geef hun outfits een trendy en speelse touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies