Havaianas

Kids Flipflops Slim ballet rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam ballet rose
Merk product code 4000030
Patroon Effen
Serie Slim
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Kids Flipflops Slim van Havaianas zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle teenslippers. Deze flipflops zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat zorgt voor een duurzame en flexibele zool. De binnenkant is gemaakt van PVC, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel aan de voeten. De binnenzool is ook gemaakt van rubber, waardoor deze flipflops extra comfortabel zijn om te dragen.

Met de ballet rose kleur en het effen patroon zijn deze flipflops een trendy en modieuze keuze voor tieners. De open neus en het ontbreken van een sluiting zorgen voor een gemakkelijke instap en een luchtig gevoel. De Kids Flipflops Slim behoren tot de Slim serie van Havaianas, wat staat voor een slank en elegant ontwerp.

Met de productcode 4000030 en het merk Havaianas ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Deze flipflops zijn speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor ze perfect passen bij hun actieve levensstijl. Of het nu voor een dagje strand, zwembad of gewoon voor dagelijks gebruik is, de Kids Flipflops Slim zijn de ideale keuze voor modieuze tieners.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies