Havaianas

Kids Flipflops Slim steel grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam steel grey
Merk product code 4000030
Patroon Effen
Serie Slim
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Kids Flipflops Slim van Havaianas zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle teenslippers. Deze flipflops zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. De binnenkant is gemaakt van PVC en de binnenzool is ook van rubber, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

Deze flipflops hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. De open neus zorgt voor een luchtige en trendy uitstraling. Met het effen patroon en de stijlvolle kleur "steel grey" passen deze flipflops perfect bij elke zomeroutfit.

De Kids Flipflops Slim hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze zijn onderdeel van de Slim serie van Havaianas, wat staat voor een slanke en elegante pasvorm. Met de productcode "4000030" weet je zeker dat je de originele Havaianas kwaliteit in handen hebt.

Laat je kinderen genieten van de zomer met deze trendy en comfortabele Kids Flipflops Slim van Havaianas. Bestel ze vandaag nog en geef hun zomerse outfits een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies