Havaianas

Kids Flipflops Brasil Logo marine blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam marine blue
Merk product code 4110850
Patroon Effen
Serie Brasil
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Kids Flipflops Brasil Logo zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle teenslippers. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en flexibel zijn. De binnenkant van de slippers is gemaakt van PVC, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De binnenzool is ook gemaakt van rubber, waardoor deze slippers zacht aanvoelen aan de voeten.

Deze flipflops zijn afkomstig van het bekende merk Havaianas, dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze slippers is marineblauw, wat een klassieke en tijdloze uitstraling geeft. De productcode van deze slippers is 4110850, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Kids Flipflops Brasil Logo hebben een effen patroon, wat zorgt voor een minimalistische en moderne look. Deze slippers behoren tot de populaire Brasil-serie van Havaianas, waardoor ze een vleugje Braziliaanse stijl toevoegen aan elke outfit.

Deze slippers hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm, perfect voor warme zomerdagen.

Met de Kids Flipflops Brasil Logo kunnen kinderen genieten van het ultieme comfort en stijl. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen stralen in deze trendy teenslippers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies