Havaianas

Flipflops Tropez rust

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyamide
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam rust
Merk product code 4140714
Serie Saint Tropez
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Flipflops Tropez van Havaianas zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele teenslippers. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en waterbestendig zijn. De binnenkant van de slippers is gemaakt van polyamide, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel aan de voeten. De binnenzool is ook gemaakt van rubber, waardoor deze slippers extra demping bieden tijdens het lopen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.

De Flipflops Tropez behoren tot de Saint Tropez serie van Havaianas, wat staat voor stijl en kwaliteit. Deze slippers hebben een open neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Het merk Havaianas staat bekend om zijn trendy en modieuze ontwerpen, en de Flipflops Tropez zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze slippers is rust, wat een subtiele en elegante uitstraling geeft.

Met de productcode 4140714 weet je zeker dat je de authentieke Flipflops Tropez van Havaianas in handen hebt. Deze slippers zijn een must-have voor elke fashion-forward dame die op zoek is naar comfort en stijl. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, met de Flipflops Tropez ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies