Havaianas

Flipflops Slim sand grey light golden colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam sand grey light golden colored
Merk product code 4000030
Patroon Effen
Serie Slim
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor volwassenen? Dan zijn de Flipflops Slim van Havaianas precies wat je nodig hebt. Deze teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze duurzaam en flexibel zijn. De binnenkant is bekleed met PVC, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De binnenzool is ook gemaakt van rubber, waardoor je voeten heerlijk zacht aanvoelen. De rubberen zool biedt goede grip, zodat je niet uitglijdt op gladde oppervlakken.

De Flipflops Slim hebben een trendy design met een effen patroon. De open neus zorgt voor een luchtige en zomerse uitstraling. Deze teenslippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt doen. Het merk Havaianas staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze Flipflops Slim zijn daar geen uitzondering op. De kleur sand grey light golden colored geeft een subtiele en elegante touch aan je outfit.

Met de merkproductcode 4000030 weet je zeker dat je de originele Flipflops Slim van Havaianas in handen hebt. Deze teenslippers behoren tot de Slim serie, wat betekent dat ze een slanke pasvorm hebben. Ze zijn perfect voor een dagje strand, een zomerse wandeling of gewoon om lekker thuis te dragen. Bestel nu je eigen paar Flipflops Slim en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies