Havaianas

Flipflops Slim Glitter black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant PVC
Materiaal binnenzool Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Havaianas
Merk kleurnaam black
Merk product code 4143975
Patroon Glitter
Serie Slim
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar trendy teenslippers die perfect passen bij jouw zomerse outfits? Dan zijn de Flipflops Slim Glitter van Havaianas een absolute must-have! Deze teenslippers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig rubber. Met een glinsterend glitterpatroon geven ze een sprankelende touch aan elke stap die je zet.

De Flipflops Slim Glitter hebben een comfortabele PVC voering en een rubberen binnenzool, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen aan je voeten. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen, zelfs op gladde ondergronden. Dankzij het open neusontwerp geniet je van een verkoelend briesje en een vleugje vrijheid voor je tenen.

Havaianas, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. De Flipflops Slim Glitter zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, met de productcode 4143975. Deze slippers behoren tot de Slim-serie van Havaianas en hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen.

Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon relaxt in de tuin, de Flipflops Slim Glitter zijn de perfecte metgezel voor elke zomerse gelegenheid. Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit en geniet van het comfort dat deze trendy teenslippers bieden. Bestel nu jouw paar en stap vol vertrouwen de zomer tegemoet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies