Go Bananas

Shark attack Slippers Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Rubber
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Light Blue
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een paar coole en comfortabele slippers voor tieners? Dan zijn de Shark Attack Slippers van Go Bananas echt iets voor jou! Deze slippers zijn perfect voor kinderen en zijn gemaakt van duurzaam rubber. Zowel de binnenkant als de zool zijn gemaakt van rubber, waardoor ze super comfortabel zijn om te dragen.

De Shark Attack Slippers hebben een trendy lichtblauwe kleur, die perfect past bij elke zomeroutfit. Ze hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en stijlvolle uitstraling.

Met deze slippers aan je voeten ben je klaar voor een dag vol avontuur! Of je nu naar het strand gaat, een dagje bij het zwembad doorbrengt of gewoon lekker rondhangt met vrienden, deze slippers zorgen ervoor dat je er cool uitziet en je comfortabel voelt.

Wacht niet langer en voeg de Shark Attack Slippers toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies