Freedom Moses

Basic Slides Mint

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Dierproefvrij, Gerecycled, Vegan
Materiaal Gerecycled polyurethaan
Materiaal binnenkant Gerecycled polyurethaan
Materiaal zool Duurzaam geinjecteerd PCU
Merk Freedom Moses
Merk kleurnaam Mint
Merk product code 5375550
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Basic Slides van Freedom Moses zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze slides behoren tot de categorie Slides en zijn gemaakt van gerecycled polyurethaan, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het materiaal van de zool is duurzaam geïnjecteerd PCU, wat zorgt voor een goede grip en langdurig gebruik.

De Basic Slides zijn niet alleen trendy, maar ook duurzaam. Ze zijn dierproefvrij, gemaakt van gerecyclede materialen en volledig veganistisch. Met deze schoenen kun je dus met een gerust hart genieten van comfort en stijl, zonder schade toe te brengen aan het milieu of dieren.

De Basic Slides in de kleur Mint zijn een echte eyecatcher. Het merk Freedom Moses staat bekend om zijn trendy en unieke ontwerpen, en deze slides zijn daar geen uitzondering op. Met de open neus en het ontbreken van een sluiting zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor een zorgeloze zomerse look.

De productcode van deze Basic Slides is 5375550. Met deze informatie kun je gemakkelijk de juiste maat en kleur selecteren bij het bestellen. Voeg deze trendy en duurzame slides toe aan je collectie en geniet van comfort en stijl, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies