Freedom Moses

Basic Slides Spring

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Dierproefvrij, Gerecycled, Vegan
Materiaal Gerecycled polyurethaan
Materiaal binnenkant Gerecycled polyurethaan
Materiaal zool Duurzaam geinjecteerd PCU
Merk Freedom Moses
Merk kleurnaam Spring
Merk product code 6588579
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slides? Dan zijn de Basic Slides van Freedom Moses perfect voor jou! Deze slides behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Basic Slides van Freedom Moses zijn niet alleen trendy, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van gerecycled polyurethaan, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Bovendien zijn ze dierproefvrij en vegan, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van deze modieuze slides.

De binnenkant van de slides is ook gemaakt van gerecycled polyurethaan, wat zorgt voor extra comfort en een zacht gevoel aan je voeten. De zool van de slides is gemaakt van duurzaam geïnjecteerd PCU, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage.

De Basic Slides van Freedom Moses zijn onderdeel van de Spring collectie en hebben de kleurnaam "Spring". Met hun open neus en geen sluiting zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor een ontspannen dagje uit of een casual avondje uit.

Deze slides hebben een unieke productcode van 6588579, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen. Met Freedom Moses als merk weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt in één product.

Wacht niet langer en voeg deze Basic Slides van Freedom Moses toe aan je collectie. Ze zijn niet alleen modieus, maar ook duurzaam en comfortabel. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme draagcomfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies