Crocs

Classic Crocs Slide White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam White
Merk product code 206121
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Classic Crocs Slide is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar comfortabele badslippers. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig Croslite materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De zool is ook gemaakt van Croslite, waardoor je verzekerd bent van een goede grip, zelfs op natte oppervlakken.

Deze badslippers zijn van het bekende merk Crocs en hebben een stijlvolle witte kleur. De merkproductcode is 206121 en ze behoren tot de Classic serie. Met hun open neus en het ontbreken van een sluiting, zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken. Ideaal voor een dagje aan het strand, bij het zwembad of gewoon thuis.

Met de Classic Crocs Slide ben je verzekerd van comfort en stijl. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van het gemak en de kwaliteit die Crocs te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies