BIRKENSTOCK

Madrid narrow Birko-Flor White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam White
Merk product code 40733
Serie Madrid
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Madrid narrow Birko-Flor is een trendy en comfortabele slipper voor volwassenen. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor degenen die op zoek zijn naar stijl en gemak.

Gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, biedt deze slipper een duurzame en luxueuze uitstraling. De binnenkant is bekleed met zacht suede materiaal, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven.

De binnenzool is gemaakt van suède en zorgt voor extra demping en ondersteuning. De EVA-zool biedt een lichtgewicht en flexibele basis, waardoor je moeiteloos kunt bewegen.

De Madrid narrow Birko-Flor is een product van het gerenommeerde merk Birkenstock. Met de kleurnaam "White" en de productcode "40733" straalt deze slipper stijl en kwaliteit uit.

De Madrid serie staat bekend om zijn open neus en het ontbreken van een sluiting. Dit zorgt voor een moeiteloze instap en een luchtige feel.

Met de Madrid narrow Birko-Flor slipper ben je klaar om te genieten van de zomer in stijl. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de elegantie van Birkenstock!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies