BIRKENSTOCK

Honolulu EVA regular White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam White
Merk product code 1015488
Serie Honolulu
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor volwassenen? Dan zijn de Honolulu EVA regular slippers van Birkenstock perfect voor jou! Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig EVA materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. De binnenzool is ook gemaakt van EVA, waardoor je voeten de hele dag door optimaal worden ondersteund.

De Honolulu EVA regular slippers hebben een open neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en deze slippers zijn daar geen uitzondering op. Met de witte kleur en het stijlvolle design passen ze perfect bij elke zomerse outfit.

Deze slippers behoren tot de Honolulu serie van Birkenstock en hebben het productcode 1015488. Met deze trendy en comfortabele teenslippers loop je er deze zomer helemaal fashionable bij. Bestel ze nu en geniet van het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling van de Honolulu EVA regular slippers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies