BIRKENSTOCK

Honolulu EVA regular Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1015487
Serie Honolulu
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor volwassenen? Dan zijn de Honolulu EVA regular slippers van Birkenstock perfect voor jou! Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig EVA materiaal, zowel aan de binnenkant, binnenzool als zool. Hierdoor bieden ze een zacht en aangenaam gevoel aan je voeten.

De Honolulu EVA regular slippers zijn onderdeel van de populaire Honolulu serie van Birkenstock. Ze hebben een open neus en geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De slippers zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

Met de merkproductcode 1015487 weet je zeker dat je een authentiek paar Birkenstock slippers in handen hebt. Deze slippers zijn niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn perfect voor een dagje strand, een wandeling langs de boulevard of gewoon voor thuis.

Kies voor comfort en stijl met de Honolulu EVA regular slippers van Birkenstock. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme draagcomfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies