BIRKENSTOCK

Gizeh regular Birko-Flor Nubuck Mocha

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal PVC
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Mocha
Merk product code 43751
Serie Gizeh
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Gizeh regular Birko-Flor Nubuck teenslippers zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de slippers is bekleed met zacht suède materiaal, wat zorgt voor een aangenaam gevoel aan de voeten. De binnenzool is ook gemaakt van suède, waardoor deze slippers extra comfortabel zijn om te dragen.

De zool van de Gizeh regular Birko-Flor Nubuck slippers is gemaakt van EVA materiaal, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Deze slippers zijn van het bekende merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze slippers is mocha, wat een warme en stijlvolle uitstraling geeft.

Met de productcode 43751 behoren de Gizeh regular Birko-Flor Nubuck slippers tot de Gizeh serie van Birkenstock. Deze slippers hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus zorgt voor een luchtige en trendy uitstraling.

Als je op zoek bent naar comfortabele en modieuze teenslippers, dan zijn de Gizeh regular Birko-Flor Nubuck slippers van Birkenstock de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies