BIRKENSTOCK

Gizeh Kids narrow Birko-Flor Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Black
Merk product code 846143
Serie Gizeh
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers voor kinderen? Dan zijn de Gizeh Kids narrow Birko-Flor slippers van Birkenstock perfect voor jouw kleine fashionista! Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

De binnenkant van deze slippers is bekleed met zacht suède materiaal, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van suède, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het dragen.

De zool van de Gizeh Kids narrow Birko-Flor slippers is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale flexibiliteit en grip. Hierdoor kunnen kinderen vrij bewegen en spelen zonder belemmeringen.

Deze slippers zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Ze hebben een open neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De Gizeh serie van Birkenstock staat bekend om zijn trendy ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.

Met de Gizeh Kids narrow Birko-Flor slippers kunnen kinderen genieten van comfort en stijl, waar ze ook naartoe gaan. Bestel ze vandaag nog en geef jouw kinderen de perfecte zomerse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies