BIRKENSTOCK

Gizeh Kids narrow Birko-Flor Metallic Copper

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Birko-Flor
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Metallic Copper
Merk product code 1012526
Serie Gizeh
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Gizeh Kids narrow Birko-Flor teenslippers van Birkenstock zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig Birko-Flor materiaal, wat zorgt voor een duurzame en gemakkelijk te onderhouden schoen. De binnenkant is bekleed met zacht suède materiaal, waardoor de slippers heerlijk aanvoelen aan de voeten.

De binnenzool van deze slippers is ook gemaakt van suède materiaal, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en flexibel materiaal dat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Hierdoor kunnen kinderen zorgeloos spelen en rennen, zonder zich zorgen te maken over vermoeide voeten.

De Gizeh Kids narrow Birko-Flor slippers zijn onderdeel van de populaire Gizeh serie van Birkenstock. Ze hebben een open neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De metallic copper kleur geeft deze slippers een trendy uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor modebewuste tieners.

Met de Gizeh Kids narrow Birko-Flor teenslippers van Birkenstock kunnen kinderen genieten van comfort en stijl. Deze slippers zijn ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu op het strand, bij het zwembad of gewoon in de tuin is. Bestel vandaag nog een paar en laat je kinderen stralen in deze trendy en comfortabele slippers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies