BIRKENSTOCK

Barbados EVA regular White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam White
Merk product code 1015399
Serie Barbados
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Barbados EVA regular is een trendy en comfortabele slipper voor volwassenen. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor de zomerse dagen.

De slipper is gemaakt van hoogwaardig EVA materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt voor een zachte en flexibele pasvorm, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen.

De binnenzool van de Barbados EVA regular is ook gemaakt van EVA materiaal, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. Je voeten zullen zich verwend voelen met elke stap die je zet.

De slipper heeft een witte kleur, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze slipper.

Met de Barbados EVA regular hoef je je geen zorgen te maken over sluitingen. Deze slipper heeft namelijk geen sluiting, waardoor je hem gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

De slipper heeft een open neus, wat zorgt voor een luchtige en zomerse look. Je kunt je tenen vrij bewegen en genieten van het comfort dat deze slipper biedt.

De Barbados EVA regular uit de Barbados serie is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele slipper. Bestel vandaag nog en loop binnenkort rond in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies