BIRKENSTOCK

Arizona SFB VL Regular Mink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Mink
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona SFB VL Regular is een stijlvolle toevoeging aan jouw collectie slides. Deze comfortabele en trendy schoenen zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een casual en toch modieuze uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, bieden deze slides een luxueuze en zachte textuur. De binnenkant is ook bekleed met suède, waardoor ze extra comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De binnenzool van de Arizona SFB VL Regular is ook gemaakt van suède, wat zorgt voor een optimale demping en ondersteuning. Dit maakt ze ideaal voor langdurig gebruik, zonder dat je last krijgt van vermoeide voeten.

De zool van deze slides is gemaakt van EVA, een duurzaam en lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Hierdoor kun je moeiteloos rondlopen, waar je ook naartoe gaat.

De Arizona SFB VL Regular is een product van het gerenommeerde merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleurnaam van deze specifieke slides is 'Mink', wat een subtiele en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Deze slides behoren tot de Arizona serie, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerp en comfortabele pasvorm. Met een open neus en geen sluiting, zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Voeg een vleugje stijl toe aan je zomerse outfits met de Arizona SFB VL Regular slides. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies