BIRKENSTOCK

Arizona SFB VL Narrow Midnight

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Midnight
Merk product code 1020716
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona SFB VL Narrow is een stijlvolle toevoeging aan je collectie slides. Deze slides zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en zijn gemaakt van hoogwaardig suède. De binnenkant van de slides is bekleed met zacht leer, wat zorgt voor ultiem comfort. De EVA-zool biedt een lichtgewicht en flexibele basis voor je voeten.

Birkenstock, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze slides ontworpen met oog voor detail. De kleur van deze slides is Midnight, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je outfit. Met de productcode 1020716 weet je zeker dat je een authentiek Birkenstock-product in handen hebt.

De Arizona SFB VL Narrow behoort tot de Arizona-serie van Birkenstock. Deze serie staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en tijdloze ontwerpen. Met geen sluiting en een open neus, zijn deze slides gemakkelijk aan te trekken en perfect voor warme zomerdagen.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Arizona SFB VL Narrow slides. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de elegantie die Birkenstock te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies