BIRKENSTOCK

Arizona SFB Suede Regular Mocca

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Mocca
Merk product code 951311
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona SFB Suede Regular is een stijlvolle herenslipper van het merk Birkenstock. Deze slipper behoort tot de categorie Slides en is perfect voor de moderne man die comfort en stijl hoog in het vaandel heeft staan.

Deze slipper is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de slipper is gemaakt van leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale demping en ondersteuning.

De Arizona SFB Suede Regular heeft een open neus en geen sluiting, waardoor je gemakkelijk in en uit de slipper kunt stappen. De slipper is onderdeel van de Arizona serie van Birkenstock, wat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Deze slipper is uitgevoerd in de kleur Mocca, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze slipper is 951311, waardoor je altijd het juiste model kunt vinden.

Met de Arizona SFB Suede Regular ben je verzekerd van een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je zomerse outfit. Bestel deze slipper vandaag nog en geniet van het ultieme draagcomfort en de trendy uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies