BIRKENSTOCK

Arizona narrow Birko-Flor Leopard Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal PVC
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool Rubber
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Leopard Black
Merk product code 1016774
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona narrow Birko-Flor is een trendy paar slides voor dames. Deze stijlvolle slippers zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de slippers is bekleed met zacht suède, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De binnenzool is ook gemaakt van suède en biedt extra demping en ondersteuning. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze slippers perfect voor dagelijks gebruik.

De Arizona narrow Birko-Flor is ontworpen door het bekende merk Birkenstock. Met hun jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige schoenen, staat Birkenstock bekend om hun kwaliteit en comfort. Deze specifieke kleurvariant, Leopard Black, voegt een trendy en opvallend element toe aan je outfit. De productcode van deze slippers is 1016774 en ze behoren tot de Arizona serie.

Deze slides hebben geen sluiting en hebben een open neus, waardoor je voeten kunnen ademen en je gemakkelijk in en uit de slippers kunt stappen. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt of gewoon relaxt in de tuin, de Arizona narrow Birko-Flor is de perfecte keuze voor een comfortabele en stijlvolle look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies