BIRKENSTOCK

Arizona EVA Regular White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam White
Serie Arizona
Type sluiting Gesp
Vorm neus Ronde neus

De Arizona EVA Regular is een trendy slipper voor heren. Gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, biedt deze slipper comfort en duurzaamheid. De binnenkant en binnenzool zijn ook gemaakt van EVA, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel aan je voeten. De witte kleur van het merk Birkenstock geeft deze slipper een frisse en moderne uitstraling.

Met zijn open neus en geen sluiting is de Arizona EVA Regular een gemakkelijke en praktische keuze voor dagelijks gebruik. Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt of gewoon ontspant in de tuin, deze slipper is de perfecte metgezel. De slipper behoort tot de categorie Slides, wat betekent dat hij gemakkelijk aan en uit te trekken is.

De Arizona-serie van Birkenstock staat bekend om zijn comfort en stijl, en de Arizona EVA Regular is geen uitzondering. Met zijn trendy design en hoogwaardige materialen is deze slipper een must-have voor elke modebewuste man. Voeg een vleugje casual chic toe aan je zomerse outfits met deze geweldige slipper.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies