BIRKENSTOCK

Arizona EVA Regular Dusty Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Dusty Blue
Merk product code 1022308
Serie Arizona
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Arizona EVA Regular is een stijlvolle herenslide die perfect is voor de moderne man. Met zijn comfortabele pasvorm en trendy ontwerp is deze slide een must-have voor elke fashion-forward man.

De slide is gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame en stevige constructie, maar ook voor een zacht en comfortabel gevoel aan je voeten.

De Arizona EVA Regular is afkomstig van het bekende merk Birkenstock, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de kleurnaam "Dusty Blue" voegt deze slide een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Met de productcode "1022308" en de serie "Arizona" is deze slide een echte klassieker. De slide heeft geen sluiting, waardoor je hem gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm.

Of je nu een dagje naar het strand gaat of gewoon een casual look wilt creëren, de Arizona EVA Regular is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg deze trendy slide toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies