BIRKENSTOCK

Arizona EVA Narrow Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal EVA
Materiaal binnenkant EVA
Materiaal binnenzool EVA
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Khaki
Serie Arizona
Type sluiting Gesp
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slides? Dan is de Arizona EVA Narrow van Birkenstock perfect voor jou. Deze slides behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Arizona EVA Narrow is gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit zorgt voor een lichtgewicht en duurzame constructie, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. De binnenzool is ook gemaakt van EVA-materiaal, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning.

Met de khaki kleurnaam van Birkenstock voeg je een trendy en eigentijdse touch toe aan je outfit. De slides hebben een open neus, waardoor je voeten voldoende ademruimte hebben. Daarnaast hebben ze geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen.

De Arizona EVA Narrow maakt deel uit van de populaire Arizona serie van Birkenstock. Deze serie staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en tijdloze ontwerpen. Met deze slides ben je klaar voor elke gelegenheid, of het nu een dagje strand is of een casual avondje uit.

Bestel nu de Arizona EVA Narrow slides en geniet van het ultieme comfort en de trendy stijl die Birkenstock te bieden heeft. Voeg een vleugje klasse toe aan je schoenencollectie en stap vol vertrouwen de wereld in!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies