Vingino

Tavi Girls Multicolor White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Vingino
Merk kleurnaam Multicolor White
Merk product code VG43-5020-03
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar trendy sandalen voor je kleine fashionista? Dan zijn de Tavi Girls sandalen van Vingino perfect voor haar! Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn speciaal ontworpen voor kinderen.

De Tavi Girls sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zodat je kleine avonturier veilig kan spelen en rennen.

Met het klittenband sluitingssysteem zijn deze sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe meer met veters! De open neus geeft de voeten van je kind voldoende ruimte om te ademen en voorkomt zweetvoeten.

De Tavi Girls sandalen zijn van het bekende merk Vingino en hebben de kleurnaam Multicolor White. Met hun opvallende design en trendy uitstraling zijn deze sandalen een echte eyecatcher. Ze passen perfect bij elke zomerse outfit en maken elke dag een feestje!

De productcode van deze sandalen is VG43-5020-03. Bestel de Tavi Girls sandalen vandaag nog en geef je kleine fashionista de perfecte sandalen voor de zomer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies