VIA VAI

Polly Shade Sierra Noisette

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Noisette
Merk product code 58090-01-212
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Open neus

De Polly Shade Sierra sandalen van Via Vai zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de sandalen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk aanvoelen aan je voeten.

De rubberen zool van deze sandalen biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je ze zonder zorgen kunt dragen op verschillende ondergronden. Het merk Via Vai staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze sandalen is noisette, wat een subtiele en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met een blokhak en vetersluiting zijn deze sandalen niet alleen trendy, maar ook praktisch. De blokhak biedt stabiliteit en comfort, terwijl de vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm. De open neus geeft een speelse en vrouwelijke touch aan deze sandalen, waardoor ze perfect zijn voor zomerse dagen of avonden.

Met de Polly Shade Sierra sandalen van Via Vai ben je klaar om stijlvol en comfortabel de deur uit te gaan. Of je nu een dagje gaat winkelen, een terrasje pakt of een avondje uit gaat, deze sandalen zullen je outfit compleet maken. Bestel ze nu en geniet van de perfecte combinatie van mode en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies