Unisa

Kumo Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Unisa
Merk kleurnaam Black
Type hak Sleehak
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan is de Kumo sandaal van Unisa perfect voor jou. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Hierdoor voelen ze zacht aan op je voeten en bieden ze de perfecte pasvorm.

De Kumo sandalen hebben een trendy sleehak die zorgt voor extra comfort en een elegante uitstraling. De sandalen zijn voorzien van een handige klittenbandsluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voet. Daarnaast hebben ze een open neus, wat zorgt voor een luchtig gevoel tijdens warme zomerdagen.

De zool van de Kumo sandalen is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk Unisa staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, wat eenvoudig te combineren is met elke outfit.

Met de Kumo sandalen van Unisa loop je niet alleen comfortabel, maar zie je er ook nog eens modieus uit. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle sandalen die perfect passen bij jouw zomerse outfits.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies