UGG

W Eugenia Pale Gold Metallic

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Pale Gold Metallic
Merk product code 1128356
Type hak Sleehak
Type sluiting Ritssluiting, Gesp
Vorm neus Open neus

De W Eugenia sandalen van UGG zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze duurzaam en luxueus aanvoelen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze sandalen geschikt voor dagelijks gebruik.

Met de sleehak geven de W Eugenia sandalen je een beetje extra lengte, terwijl de open neus een trendy en luchtige uitstraling geeft. De sandalen zijn voorzien van een ritssluiting en gesp, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn en perfect passen bij elke outfit.

De W Eugenia sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Pale Gold Metallic, een prachtige tint die elke outfit een vleugje glamour geeft. Met het merkproductcode 1128356 weet je zeker dat je een authentiek paar UGG-sandalen krijgt, bekend om hun kwaliteit en comfort.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon wilt genieten van het mooie weer, de W Eugenia sandalen zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je voeten de luxe en stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies