Tommy Hilfiger

Iconic Elba Sling Back Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Stone
Merk product code FW0FW04788
Type hak Sleehak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Iconic Elba Sling Back is een trendy paar slingbacks voor dames. Deze stijlvolle schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt van duurzaam canvas, bieden ze comfort en stijl in één. De slingbacks hebben een open neus en een sleehak, waardoor ze zowel elegant als comfortabel zijn.

Deze slingbacks van Tommy Hilfiger hebben een stone kleurnaam, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. De gesp sluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te doen. De binnenzijde is gemaakt van zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven.

De binnenzool van deze slingbacks is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra comfort en demping. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze schoenen kunt genieten. Met de merkproductcode FW0FW04788 ben je verzekerd van de authentieke Tommy Hilfiger kwaliteit.

Of je nu een casual outfit wilt opfleuren of een chique look wilt creëren, de Iconic Elba Sling Back is de perfecte keuze. Met hun trendy design en hoogwaardige materialen zullen deze slingbacks zeker de aandacht trekken. Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met deze must-have schoenen van Tommy Hilfiger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies