Timberland

Ray City Sandal Ankle Strap Jet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Suede
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Jet Black
Merk product code TB0A2F2J0151
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Ray City Sandal Ankle Strap is een trendy sandaal voor dames. Deze sandaal is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en comfortabel. De binnenkant van de sandaal is bekleed met zacht suede, wat zorgt voor een luxe gevoel tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en maakt deze sandaal geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor een avondje uit.

De Ray City Sandal Ankle Strap is ontworpen door het bekende merk Timberland, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. De kleur van deze sandaal is Jet Black, een tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sandaal is TB0A2F2J0151, waardoor je altijd precies hetzelfde model kunt bestellen als je favoriete paar versleten is.

Deze sandaal heeft een handige klittenbandsluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan de vorm van je voet. De open neus geeft een speelse en zomerse uitstraling aan deze sandaal. Of je nu een dagje gaat winkelen, een strandwandeling maakt of een terrasje pakt, met de Ray City Sandal Ankle Strap ben je altijd trendy en comfortabel gekleed.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies