Timberland

Perkins Row 2-Strp Pur Violet Tulip

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunstleer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool EVA
Merk Timberland
Merk kleurnaam Violet Tulip
Merk product code TB0A27MJK13
Patroon Effen
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan is de Perkins Row 2-Strp Pur van Timberland de perfecte keuze. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer. De binnenkant is voorzien van ReBOTL-materiaal, wat zorgt voor een ademende en duurzame voering. De binnenzool is gemaakt van textiel, waardoor de sandalen extra comfortabel aanvoelen.

De Perkins Row 2-Strp Pur sandalen hebben een trendy design met een open neus en een effen patroon. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, perfect voor actieve kinderen. De vorm van de neus geeft de sandalen een speelse uitstraling.

Timberland is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Perkins Row 2-Strp Pur sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Violet Tulip, wat zorgt voor een vrolijke en opvallende uitstraling. De productcode van deze sandalen is TB0A27MJK13.

Met de Perkins Row 2-Strp Pur sandalen kunnen kinderen comfortabel en in stijl de zomer doorbrengen. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte sandalen voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies