Timberland

Perkins Row 2-Strap Griffin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Griffin
Merk product code TB0A2CG10851
Serie Perkins Row
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sandalen voor kinderen? Dan zijn de Perkins Row 2-Strap sandalen van Timberland precies wat je nodig hebt. Deze sandalen behoren tot de categorie Sandalen en zijn perfect voor avontuurlijke kinderen die graag buiten spelen.

De Perkins Row 2-Strap sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant van de sandalen is gemaakt van gerecycled PET, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Met de klittenbandsluiting kunnen kinderen de sandalen gemakkelijk aan- en uittrekken, waardoor ze zelfstandig kunnen spelen en ontdekken. De open neus zorgt voor voldoende ventilatie en houdt de voeten koel, zelfs tijdens warme zomerdagen.

De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat kinderen stabiel kunnen lopen, rennen en springen. Of het nu op het strand, in de speeltuin of tijdens een wandeling is, de Perkins Row 2-Strap sandalen zijn de ideale metgezel voor avontuurlijke kinderen.

Deze sandalen zijn onderdeel van de Perkins Row serie van Timberland en hebben de kleurnaam "Griffin". De unieke productcode van deze sandalen is TB0A2CG10851, waardoor je altijd het juiste paar kunt vinden.

Met de Perkins Row 2-Strap sandalen van Timberland kunnen kinderen comfortabel en in stijl genieten van hun buitenavonturen. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies