Timberland

Perkins Row 2 Strap Sandal Grape Leaf

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunstleer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool EVA
Merk Timberland
Merk kleurnaam Grape Leaf
Merk product code TB0A24Y7A58
Patroon Effen
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Perkins Row 2 Strap Sandal van Timberland is een trendy sandaal voor kinderen. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de sandaal is gemaakt van ReBOTL-materiaal, wat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een duurzame productie. De binnenzool is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De zool van de sandaal is gemaakt van EVA, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele grip.

De Perkins Row 2 Strap Sandal heeft een open neus en een effen patroon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. De sandaal is voorzien van een handige klittenbandsluiting, waardoor ze eenvoudig aan en uit te trekken zijn. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sandalen zijn daar geen uitzondering op. De kleur van de sandaal is Grape Leaf, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling.

Of je nu een dagje naar het strand gaat of gewoon lekker wilt rondlopen in de stad, de Perkins Row 2 Strap Sandal is de perfecte keuze. Met zijn comfortabele pasvorm en trendy design, zul je er zeker van zijn dat je er stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een fashion statement met deze geweldige sandalen van Timberland!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies