Timberland

Malibu Waves Ankle Saddle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nubuckleer
Materiaal binnenkant Synthetisch materiaal
Materiaal binnenzool Synthetisch materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Saddle
Merk product code TB0A1MQRF13
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

De Malibu Waves Ankle sandalen zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sandalen hebben een zilverkleurige hardware die een vleugje glamour toevoegt aan elke outfit. Gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, bieden ze duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De binnenkant van de sandalen is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De synthetische binnenzool biedt extra demping en ondersteuning voor de voeten, waardoor je de hele dag kunt blijven lopen zonder vermoeidheid.

De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, waardoor je zelfverzekerd kunt wandelen op verschillende ondergronden. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sandalen zijn geen uitzondering. Met de kleurnaam "Saddle" en de productcode TB0A1MQRF13, zijn deze sandalen een trendy en tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie.

De sandalen hebben een gespsluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen comfortniveau. De open neus geeft je voeten ruimte om te ademen en voegt een speels element toe aan je look. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een avondje uit, de Malibu Waves Ankle sandalen zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies