Timberland

Adventure Seeker 2 Strap Sandal Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Kunstleer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Blue
Merk product code TB02484A484 TB02474A484 TB02494A4841
Patroon Effen
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Adventure Seeker 2 Strap Sandal van Timberland is de perfecte keuze voor avontuurlijke kinderen. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer en hebben een comfortabele pasvorm. De binnenkant is gevoerd met ReBOTL-materiaal, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel. De binnenzool is gemaakt van textiel en biedt extra demping en ondersteuning. De rubberen zool zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.

Deze sandalen zijn voorzien van klittenbandsluitingen, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus geeft de voeten voldoende ruimte om te ademen en voorkomt dat de tenen bekneld raken. Het effen patroon en de blauwe kleur van Timberland geven deze sandalen een trendy uitstraling.

Of het nu gaat om een dagje strand, een wandeling in het park of een avontuurlijke vakantie, de Adventure Seeker 2 Strap Sandal is de ideale keuze voor actieve kinderen. Met de duurzame materialen en het comfortabele ontwerp kunnen ze onbezorgd genieten van hun avonturen. Bestel deze sandalen vandaag nog en laat je kinderen de wereld verkennen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies